YaraMila STAR PLUS

 
 
 

Тор с високо съдържание на азот и фосфор. Съдържа още калий, сяра и цинк подходящ, както за предсеитбено приложение, така и за подхранване на земеделските култури. Подходящ и за култури чувствителни на хлор. ЕО тор.

 
1850 лв/тон - 1000 кг биг бекс
Цените са без ДДС.
 

Брошура


Сертификат


Лист за безопасност

 
 
 
 

YaraMila STAR PLUS

NPK 21-17-3 + 10 SO3 + 0.15 Zn

YaraMila STAR PLUS е почвен гранулиран тор съдържащ азот, фосфор, карий, сяра и цинк. ЕО тор.

Направен по уникална технология, благодарение на която, хранителните вещества в него се усвояват напълно и веднага в рамките на една вегетация на културата.

Фосфорът е  комбинация от ортофосфати, полифосфати и p-extend. Полифосфатите - фосфорът с дълги вериги се намира във всички живи организми и стои в основата на възникването на живота на земята.

Полифосфатите имат свойството да подобряват усвояването на намиращите се в почвата микроелементи от корените на растенията.

YaraMila STAR PLUS има балансирана формула включваща важните хранителни хранителни елементи азот, фосфор, калий, магнезий, сяра и цинк. Той е идеален за полски култури, като пшеница, ечемик, рапица и други. Подходящ е за почви с високо съдържание на калий.

България е в зона с недостиг на цинк. Повечето земеделски култури са чувствителни на недостиг на цинк. YaraMila STAR PLUS увеличава добива от земеделските култури, защото осигурява добро хранене на растенията.

Азотът е в две форми бързо действащата нитратна форма за бързо хранене с азот и по-бавната амониева форма, за да осигурим по-дълго хранене с азот.

Магнезият, сярата и цинкът подобряват фотосинтезата, усвояването на азота, вкореняването, енергийната система на растението, синтеза на протеини и устойчивостта на болести и неприятели. Всички хранителни вещества са в една гранула, което ни осигурява равномерно разпределение на всички хранителни вещества.

Тъй като е прилвана гранула може да се ползва и за внасяне със сеялките по време на сеитбата. Гранулите са изключително качествени и при контакт с почвата веднага започват да хранят растенията.

Съдържание:

Азот – N 21% (нитратен - 7.5%, амониев - 13.5%)
        Фосфор - P2O- 17%
        Калий - K2O - 3%
        Сяра – SO3 - 10%
        Цинк – Zn - 0.15%

*Примерни норми на приложение:

Ечемик - 15-20 кг/дка

Пшеница - 15-25 кг/дка

Рапица - 20-25 кг/дка

Царевица - 20-30 кг/дка

Слънчоглед - 20-25 кг/дка

Ориз - 15-20 кг/дка

Овощни семкови и костилкови - 20-25 кг/дка

Памук - 20-25 кг/дка

Зеленчуци - 20 кг/дка

Лозя - 20-25 кг/дка

*Това са примерни норми на торене, за конкретни съобразени с вашите условия се свържете с нашите специалисти.

Съхранение: В сухи и чисти складови помещения, недопускащи пряко слънчево нагряване.

Срок на годност: 3 години след датата на производство.

Партида и дата на производство: според маркировката на опаковката.

Производител: Yara Norge Porsgrunn.

 Прочетете листа за безопасност.

 

K+S KALI GmbH

AGROLOGICAL DYNAMICS PROSERPINA SL

ICL Fertilizers
 
   

YaraMila | КВС Агро България YaraMila | КВС Агро България,торове, торене, калиеви торове, почвени торове, кристалон, калиев сулфат, патенткали, водоразтворими торове, растителна защита, препарати, калиев нитрат, магнезиев нитрат, фосфорни торове, npk, хидро, квс агро, кали енд залц, микроелементи, лабин, магнезиеви торове, азотни торове, комбинирани торове, смесени торове, семена, зеленчукови семена, торове за зеленчуци, оранжерия, агро, Syngenta, S&G flowers, семена за цветя, резници, разсад, разсади, синджента, impatiens, cyclamen, petunia, verbena, pelargonium, импатиенс, циклами, петуния, вербена, пеларгониум КВС Агро България